123rookkanaal


Stationsstraat 20b 7741 EK Coevorden
0524222775 Klik om te bellen

Over 123rookkanaal

Welkom bij 123rookkanaal

Wij verkopen zowel dikwandige zwarte enkelwandig als dubbelwandige RVS rookkanalen , kachelpijp en pelletpijp voor diverse toepassingen en in verschillende diameter. Voor bijvoorbeeld een houtkachel , pelletkachel maar ook voor de biomassaketel.

Omdat we onze rookgasafvoer zelf rechtstreeks importeren uit Duitsland kunnen we een zeer professioneel rookkanaal aanbieden voor lage groothandelsprijzen met de service en kennis van de vakhandel.

Onze webshop is voorzien van duidelijke voorbeelden hoe je een enkelwandige en dubbelwandige pijp moet aanleggen en een kachel moet aansluiten. Echter, we kunnen begrijpen dat je soms wat extra uitleg nodig hebt. Ook dat is bij ons geen probleem. Onze verkoopadviseurs kunnen je telefonisch, per mail, whatsapp maar ook via de chatbox goed helpen met het uitzoeken van de juiste materialen.

Rookkanaal niet zelf installeren? We hebben contact met diverse installatiebedrijven en kunnen je daar ook mee in contact brengen.

Naast de webshop hebben we nog een fysiek magazijn in Coevorden, Drenthe waar je op afspraak ook gewoon langs kunt komen om de materialen af te halen of voor een adviesgesprek

Onze rookgasafvoer is geschikt voor zowel particulier, installateur, wederverkoper als professional!

Update:Sinds 2022 verkopen wij ook houtkachels , electrische haarden en warmtepompen!

123rookkanaal in het kort

Producten

Houthaarden
Pelletkachels
Rookkanalen
Schouwen

Diensten

Inbouw van haarden
Installeren rookkanaal
Plaatsen van schouwen

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

123rookkanaal


Stationsstraat 20b 7741 EK Coevorden
0524222775 Klik om te bellen