Bouwmans Vuur Totaal BV


Helmondseweg 22 5735 RB Aarle-Rixtel
0492-381913 Klik om te bellen

Over Bouwmans Vuur Totaal BV

Ruim 30 jaar kwaliteit en vakmanschap

Van uw houtkachel, gashaard of stijlschouw wilt u jaren plezier hebben. Daarom biedt Bouwmans Vuur Totaal u 100% kwaliteit. Met een totaalpakket van advies, verkoop, ontwerp, installatie en nazorg laat uw houtkachel, gashaard of stijlschouw aan niets te wensen over.

Installeren met respect voor uw interieur

Rookkanalen, externe beluchting, ventilatie, aansluiting op het gas… Een houtkachel of gashaard brengt bouwkundige ingrepen met zich mee. Onze vaklieden tekenen voor een afwerking om door een ringetje te halen.

De zekerheid van het NHK

Bouwmans Vuur Totaal levert uw houtkachel, gashaard of stijlschouw volgens de voorwaarden van stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche. Daarmee kiest u voor zekerheid. Deze brancheorganisatie neemt regelmatig steekproeven om onze kwaliteit te controleren en treedt op bij geschillen.

Duurzame Energie met certificaat

Voor ons is Duurzame Energie een begrip. Wij zijn DE-gecertificeerd en volgens deze certificering leveren en installeren wij de mooiste houtkachels.

5 jaar garantie

Bouwmans Vuur Totaal staat voor kwaliteit en wij staan achter de merken die wij leveren. Met een onderhoudsovereenkomst verlengen wij de garantie zelfs tot 5 jaar!

Onderhoudsabonnement

Uw gashaard heeft jaarlijks onderhoud nodig. Met een abonnement bent u er zeker van dat uw haard perfect werkt en in een uitstekende conditie verkeert.

Nazorg

Storingen en mankementen gebeuren altijd onverwacht. Daarom staan onze vakbekwame servicemedewerkers klaar om u te helpen. Een storing of mankement is met onze uitgebreide kennis snel verholpen.

Foto's

Bouwmans Vuur Totaal BV in het kort

Producten

Designhaarden
Gashaarden
Houthaarden
Inbouwhaarden
Kasteelhaarden
Liftdeurhaarden
Maatwerk haarden
Schouwen

Diensten

Inbouw van haarden
Kanaalinspectie
Onderhoud
Plaatsen van schouwen

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Bouwmans Vuur Totaal BV


Helmondseweg 22 5735 RB Aarle-Rixtel
0492-381913 Klik om te bellen