haardjesland


Beekerheide 37 5741 HB Beek en Donk
0492468630 Klik om te bellen

Elektrische sfeerhaarden specialist. 170+
Alle haarden direct uit voorraad
Grootste showroom van NL & België

Over haardjesland

Elektrische sfeerhaard kopen?

Wij zijn het adres voor uw elektrische sfeerhaard. We bestaan 30 jaar en hebben enorm veel ervaring op gedaan. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste haarden winkel van Nederland & België.

Ons assortiment:

Cinewall sfeerhaarden.

Wij zijn al ruim 10 jaar de specialist in sfeerhaarden voor onder de televisie. Dus we weten waar over we praten. Wat een belangrijk punt voor ons en u is. Dat we alleen haarden verkopen die uitstraling hebben. D.w.z. de vlammen moeten zo realistisch mogelijk zijn. De haarden moeten van hoge kwaliteit zijn & storingsvrij. Natuurlijk kunnen alle cinewall haarden geleverd worden met verwarming.

Waterdamp inbouw haarden

Wij bieden het complete assortiment waterdamp haarden aan. Dus complete collectie van Dimplex fires hebben wij in onze showroom tentoongesteld. Wij verkopen de haarden natuurlijk ook online. Maar als je toch eerst even een kijkje wil komen nemen, dan bent u van harte welkom.

Elektrische haarden met ombouw.

Ook verkopen wij schouwen en ombouwen met een ingebouwde elektrische haard. Dankzij ons grote assortiment is daar altijd wel een schouw ombouw wat u mooi vindt. Wij kiezen samen met u de juiste combinatie uit. Dus kiest u voor een natuurstenen schouw met een waterdamp haard, of kiest u bv voor een houten schouw die voorzien is van een LED sfeerhaard. Alles is mogelijk bij ons.

Hang wandhaarden.

Een trend van de laatste tijd is de hanghaard. Dit is een sfeerhaard die op een hele eenvoudige manier aan de wand te monteren is. Ook hier zijn vele varianten in. Denk bv aan een driezijdig hangmodel. Of een ondiepe haard met verwarming. Wij hebben het allemaal. Van modern tot klassiek.

Haardjesland is het adres voor uw elektrische sfeerhaard. Top kwaliteit voor een zeer lage prijs. Grootste showroom

Foto's

Cinewall wandhaard kopen?
Inbouw wand sfeerhaard.
Mooiste sfeerhaarden met verwarming

haardjesland in het kort

Producten

Cinewall sfeerhaarden
Designhaarden
Elektrische haarden
Inbouwhaarden
Inzet elektrische haarden
Schouwen
Wand hanghaarden
Waterdamp sfeerhaarden

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Logo haardjesland

haardjesland

haardjesland


Beekerheide 37 5741 HB Beek en Donk
0492468630 Klik om te bellen