Houweling's Stijlschouwen


Frijdastraat 24 2288 EZ Rijswijk
0703904086 Klik om te bellen

Over Houweling's Stijlschouwen

Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te aanschouwen. Voor meer informatie over stijlschouwen en welke soorten openhaarden er zijn, aarzel niet, loop door onze online showroom, of neem contact op met Houweling Stijlschouwen.

Elke openhaard of schouw heeft wel een rooster nodig. Door onze verschillende soorten schouwen en vuurkorven zijn er vele combinaties mogelijk. Zo kunt u een combinatie maken die het best bij uw interieur past. Alles is mogelijk!

Rob Houweling oftewel Houwelings Stijlschouwen is al decennia lang een begrip in openhaardbouw in de regio Den Haag en omstreken.

Het valt soms niet mee om een juiste keuze te maken. Welke schouw past het best bij uw interieur en persoonlijke smaak. U hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden want u bent op het juiste adres voor het juiste advies. Als u niet weet waar u moet beginnen of denkt dat een schouw in uw huis niet haalbaar is. Geen probleem! Rob Houweling is zelf ook regelmatig in de showroom aanwezig. Hij weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Na ruim 25 jaar schouwen bouwen is er geen vraag meer waar hij het antwoord op schuldig moet blijven. Hij weet voor elk probleem wel een goede oplossing.

Showroom: Pasteurstraat 151.
Parkeren: Poort in rijden.
Vrijdag: 19:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
Zie: www.wauw070.nl

Rob Houweling kunt u dan zelf te woord staan met advies/of uw vragen.
De koffie staat klaar.

Foto's

Houweling's Stijlschouwen in het kort

Producten

Designhaarden
Elektrische haarden
Gashaarden
Houthaarden
Inbouwhaarden
Kasteelhaarden
Maatwerk haarden
Pelletkachels
Schouwen
Tweedehands haarden

Diensten

Inbouw van haarden
Kanaalinspectie
Onderhoud
Plaatsen van schouwen

Showroom aanwezig

Ja

Artikelen

Project Rob Houweling - vrijhangende haard

 Project Rob Houweling - vrijhangende haard Aanbeveling:Op zoek naar een vakkundig te installeren gashaard, ben ik uiteindelijk bij Rob Houweling terecht gekomen. Prettig eerste contact, goede informatie...

Onze locatie

Houweling's Stijlschouwen


Frijdastraat 24 2288 EZ Rijswijk
0703904086 Klik om te bellen