Rob Houweling


Frijdastraat 24 2288 EZ Rijswijk
06 51577371 Klik om te bellen

Over Rob Houweling

Rob Houweling oftewel Houwelings Stijlschouwen is al decennia lang een begrip in openhaardbouw in de regio Den Haag en omstreken. Wij nodigen u van harte uit om de grootste en mooiste collectie stijlschouwen en openhaarden in de regio Den Haag te aanschouwen. Voor meer informatie over stijlschouwen en welke soorten openhaarden er zijn, aarzel niet, loop door onze online showroom, of neem contact op met de erkende 5-sterrenspecialist Rob Houweling Stijlschouwen.

Door onze verschillende soorten schouwen en vuurkorven zijn er vele combinaties mogelijk. Zo kunt u een combinatie maken die het best bij uw interieur past. Alles is mogelijk! Het valt soms niet mee om een juiste keuze te maken. Welke schouw past het best bij uw interieur en persoonlijke smaak. U hoeft niet opnieuw het wiel uit te vinden want u bent op het juiste adres voor het juiste advies.

Als u niet weet waar u moet beginnen of denkt dat een schouw in uw huis niet haalbaar is. Geen probleem! Rob Houweling is zelf ook in de showroom aanwezig. Hij weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Na ruim 25 jaar schouwen bouwen is er geen vraag meer waar hij het antwoord op schuldig moet blijven. Hij weet voor elk probleem wel een goede oplossing.

Foto's

Rob Houweling in het kort

Producten

Gashaarden
Houthaarden
Kasteelhaarden
Maatwerk haarden
Schouwen
Tweedehands haarden

Diensten

Inbouw van haarden
Kanaalinspectie
Plaatsen van schouwen

Showroom aanwezig

Ja

Artikelen

Aanbieding!

AANBIEDING! ???? Witte antieke omloopschouw. Nu voor maar €1.250,-! https://www.robhouweling.nl/aanbieding-schouw/ Over Rob Houweling Rob Houweling oftewel Houwelings Stijlschouwen is al decennia lang...

Onze locatie

Rob Houweling


Frijdastraat 24 2288 EZ Rijswijk
06 51577371 Klik om te bellen