Sfeerhuis Baan


Argonstraat 4 7463 PD Rijssen
0548-521928 Klik om te bellen

Over Sfeerhuis Baan

Van harte welkom op de website van Sfeerhuis Baan. Sfeerhuis Baan is sinds 1980 een specialist op het gebied van zowel nieuwe als gebruikte: Meubelen - Kachels - Haarden - Schouwen - Rookkanalen.

Sfeerhuis Baan is een specialist. Een persoonlijke kennismaking zal u daarvan overtuigen. U vindt bij ons de kennis, het advies, het assortiment, de showroom en de toewijding van een specialist. Samen inventariseren wij uw wensen. Bent u op zoek naar een gaskachel, gashaard, gevelkachel, houtkachel of een elektrische haard? En dat eventueel in combinatie met een prachtige schouw? Gaat u de kachel of haard voor de warmte, de sfeer of voor beide gebruiken? Biedt uw woning de mogelijkheid voor rookgasafvoer door het dak of alleen door de gevel? Kiest u voor het gemak van de afstandbediening of voor de charme van het ontstekingsritueel? Welke stijl typeert uw woning en uw interieur? En wat is uw budget? Zo komen we altijd bij uw gewenste droomhaard uit! Meer informatie over onze nieuwe kachels: klik hier.
Daarnaast hebben wij doorlopend een wisselend aanbod van meer dan 200 occasions kachels en haarden op voorraad. Klik hier voor het actuele aanbod occasions. Inkoop & inruil mogelijk!

Sfeerhuis Baan in het kort

Producten

Designhaarden
Elektrische haarden
Gashaarden
Inbouwhaarden
Liftdeurhaarden
Schouwen
Tweedehands haarden

Diensten

Inbouw van haarden
Plaatsen van schouwen

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Sfeerhuis Baan


Argonstraat 4 7463 PD Rijssen
0548-521928 Klik om te bellen