Vuurmeesters


Grotestraat 48 7478 AD Diepenheim
0547351270 Klik om te bellen

Over Vuurmeesters

De kunst van het verwarmen

Kachelbouwbedrijf Vuurmeesters is een ambachtelijk bedrijf met passie voor vuur en warmte. Onze kennis en praktische ervaring zijn groot omdat we al meer dan 30 jaar warmte-accumulerende houtkachels ontwerpen, leveren, bouwen én natuurlijk zelf stoken.

In ons huis en onze toonzaal genieten we van het houtvuur waar we ook dagelijks op koken.

Inmiddels hebben we al meer dan 1000 kachels met vakmanschap en enthousiasme opgebouwd. Van pril ontwerp tot het eerste vuur, van fundering tot schoorsteenkap.

Ons bedrijf bouwde de eerste organisch gevormde modellen en ontdekte Nederlandse leem als bouwmateriaal voor een warmtebron. De bouw van je eigen kachel onder onze begeleiding is een effectief leertraject.

Tevens zijn we voorloper op het gebied van verbetering en vernieuwing. Graag tonen we de vele mogelijkheden voor comfortabele warmte en ruimschoots warm water, zonder afhankelijk te zijn van aardgas. Vanzelfsprekend hebben onze kachels een CE A+keurmerk en voldoen ze aan de strengste normen.

Gedurende een vrijblijvend toonzaalbezoek informeren we je graag over de mogelijkheden en helpen we je om tot een keuze te komen welke warmtebron het best bij jouw wensen past. Waar je ook voor kiest: een Vuurmeesterskachel vormt altijd het gezellige centrum van elk huis.

Graag tot ziens.

Vuurmeesters in het kort

Producten

Leemkachels en speksteenkachel

Diensten

Ontwerp en bouw van massieve kachels

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Vuurmeesters


Grotestraat 48 7478 AD Diepenheim
0547351270 Klik om te bellen